LOKATIONER

Spilleria al Pandèmia 19

Lungo Rio di Antermont, 31, 38032 Canazei TN

Åbent fra 16:00 - 01:00 alle dage

Hvis du er på vej ned af skovpisten mod Canazei med ømme ben, men ikke så ømme at du ikke kan gå en tur i baren for at få en god cocktail eller øl, skal du helt sikkert tjekke Spilleria al Panèmia 19 ud! Her kører du nærmest direkte med skiene på ind i baren, og fortsætter den gode stemning fra pisten. Her vil den lokale DJ skabe ægte alpestemning med god musik eller live band - hvis man er heldig.

- Mulighed for mad

Rosengarden

Via Dolomites, 114, 38032 Canazei TN

Åbent fra 15:00 - 00:30 alle dage

Vil du opleve byens bedste og bredeste udvalg af burgere, mens du nyder en kold øl, eller italiens berømte “Bombardino”, er Rosengarten stedet for dig. Her vil det søde personale stå klar til at tage imod dig i de hyggeligste og mest autentiske omgivelser. Udover god mad, er man på Rosengarten altid garanteret alpernes bedste hits, som med garanti sikrer en eftermiddag med god afterski. 

- Mulighed for mad


Kaiserkeller

Strada Dolomites, 82, 38032 Canazei TN

Åbent fra 17:00 - 02:00 alle dage

Er afterski ikke nok “after” til dig, så skal du helt sikkert tjekke Kaiserkeller ud. Kaiserkeller er stedet i byen med de seneste åbningstider, så hvis du vil danse natten væk, er Kaiserkeller stedet at gøre det. Så tag en øl på Kaiserkeller, og få en nat du aldrig glemmer.

- Mulighed for mad

Cliff

Via di Parèda, 22, 38032 Canazei TN

Åbent fra 18:00 - 00:00 alle dage

Er der gået for meget lederhosen og flügel i din afterski, og trænger du til et moderne “take” på din skiferie, er Cliff den helt rigtige klub for dig. Cliff tilbyder et afbræk fra det traditionelle afterski, ved at lægge vægt på eksklusive omgivelser, som i stor stil afspejles i klubbens lokaler og i deres udvalg af drinks. Så er du frisk på at danse hele natten til det nyeste popmusik, så tag dine venner med på Cliff til en fantastisk aften!

- Mulighed for mad

Paradis

Strèda de, Via di Ciampac, 2, 38032 Canazei TN

Åbent fra 14:30 - 20:30 alle dage

Vil du opleve ægte afterski stemning i dolomitternes skønne omgivelser, er Paradis helt sikkert stedet for dig! Med sin hjemlige stemning, i ægte østrigsk hyttestil, kan man ikke andet end at få lyst til en øl eller to, mens man synger med på DJ Ötzis største hits - så bliver det ikke mere afterski!

- Ingen mulighed for mad