Arrangementer

Pizzaaften

Hvis i vil opleve italiensk pizza i topklasse, er vores pizzaaften på Al Sole helt sikkert dagens aftensmad for dig. Skønne Alina vil i løbet af aftenen servere hele fem runder med forskellige pizzaer, så du kan nå at smage alle afkroge af det italienske pizzakøkken. I løbet af aftenen vil der blive serveret forskellige drikkevarer for både børn og voksne, herunder husets egen vin, som vi fra Slopestarteamet klart kan anbefale! Femte runde med pizza er Alinas helt egen specielle dessertpizza, som består af italiens egen specialitet: Nutella! Så hvis i mangler en nem aftensmad i topklasse, med god stemning og mulighed for at møde os guider og de andre gæster, kan vi klart anbefale pizzaaften på Al Sole.

Pubcrawl

Få set alle byens barer på kun én aften, med Slopestars helt egen pubcrawl. Vores pubcrawl vil tage dig gennem alle byens bedste og sjoveste barer, hvor du kan få lov til at drikke dig igennem Canazeis specialiteter. Aftenen vil være i godt selskab med os guider og andre gæster, hvor der i slutningen af aftenen venter en lille lækker overraskelse på Kaiserstube.

Italiensk picnic

Picnic er uden tvivl det arrangement på ugen, som både guider og gæster glæder sig mest til. Vores picnic er et unikt arrangement, da det kombinere alle de bedste elementer ved skiferien; skiløb, solskin, god mad og selvfølgelig socialt samvær. Så hvis i vil med til et arrangement, hvor hyggen er i højsædet, mens i får chancen for at øve alle de klassiske afterskidanse eller blot nyde et måltid i solen, kan vi varmt anbefale at tage med os guider på picnic!