Pistevisninger

Sella Ronda - Orange

Turen går rundt om Sella, også kaldt Sellaronda. Af gode råd fra søde borgere og lokale, så er den orange (venstre om), tur, den mindst befolket og bedste rute at tage om Sella, så det er selvfølgelig den rute vi tager. Her får vi set det smukke bjerg, fra alle vinkler, så man ikke går glip af noget. Ruten er rigtig nyttig at lære at kende, da der er mange steder, hvor pisterne fører til et nyt område, og derfor er det godt at kende sin “base”. Så snart den er kørt, og man kender områderne, er det næsten umuligt at køre forkert, og så kommer man altid hjem til varm aftensmad. Når vi runder halvvejs om Sella, holder vi frokost, hvor man kan nyde den skønne udsigt, og lækre mad i de italienske alper. Ruten byder på ca. 35 km pisteløb, og 15 lifte, hvor man kommer op i en højde på 2478 meter.

Alta Badia

Turen går til Alta Badia, som har masser af lækre blå pister i det lille område, og er den perfekte start på at få varmet bentøjet op. Først starter dagen med, at tage højre om Sella Ronda, og når vi så rammer Alta Badia området, tager vi en lift som bringer os over til det skønne område. Det er et rigtig hyggeligt område, og man ser helt klart at nybegyndere benytter dette område til at lære egenskaben til at stå på ski. Turen passer også perfekt til at få varmet lårene op, så man får den perfekte start på sin skiferie. Dette område byder også på en funpark, som en af de eneste steder nær Sella. Når klokken rammer 12:30 ca, holder vi frokostpause, hvor vi samles alle grupper og spiser fælles. Området byder på 130 km piste, med 53 lifte og, hvor man kommer op i en højde på  2550 m.

Ortisei

Turen går til Ortisei, som ligger nord-vest fra Canazei, og som byder på en oplevelsesrig tur, hvor vi skal med tog for at komme til Ortisei. Først bevæger vi os venstre om Sellaronda, og følger de orange skilte, hvorefter vi stikker af og sigter over mod Ortisei. Området Ortisei, er ikke et stort område og byder på 9 piste, og 10 lifte. Området består best af røde piste, men de har formået at snige en sort pist ind i området også. Planen er at ramme Ortisei-området omkring kl. 12:30, hvor vi der spiser frokost. hvor vi efter kører lidt i området, og efter sætter kursen hjem mod Canazei, og vi tager den grønne rute om Sellarondaen. Toppunktet vi rammer efter nr. 2 lift op, lyder på 2518 meter, og dalen som Ortisei ligger i, ligger i en højde på 1236 meter.